Vizija
PODJETJA

Poslanstvo našega podjetja je, da vsakega posameznika pripeljemo do željenega cilja. Želimo, da dolgoročno izboljšate vaše navade in z našo pomočjo spremenite svoj življenjski stil!

Naša vizija

Blackbox studio je bil ustanovljen leta 2021 z idejo o  visoko kakovostnih storitvah na področju osebne vadbe in treningov v manjših skupinah.

Blackbox sem zasnoval na ideji, ker želim strankam omogočiti edinstveno izkušnjo na področju osebne vadbe

Izkušnje in izobrazba

Filipova strast do športa se je razvila že v rani mladosti. 9 let je profesionalno igral košarko, treniral plavanje, odbojko, gimnastiko in atletiko. Pri 17-ih letih je uspešno pridobil svojo prvi licenco na FZS in se kasneje vpisal na Fakulteto za šport smer kineziologija. Po končanem študiju leta 2017 pa se je podal na samostojno pot.

Filip Wieser je do danes sodeloval z več kot 10 000 posamezniki na področju osebne vadbe.

Je tudi avtor knjige Zdravi recepti, ki jo ima več kot 8 000 Slovencev.

Filipovo poslanstvo je ljudem pomagati na področju zdravja, počutja in postave ter jim dolgoročno izboljšati življenjski stil!

vizija podjetja blackbox center izkušnje in izobrazba

Izkušnje naših strank

V Blackbox centru smo veseli in ponosni, da smo s svojim delom pomagali že mnogim posameznikom. Vaša mnenja in izkušnje so tisto kar šteje, zato si lahko spodaj preberete mnenja naših strank, ki smo jim pomagali na poti do boljšega zdravja, počutja in postave!

izkušnje strank blackbox centra
Scroll to Top