PROGRAMI ZA
ŠPORTNIKE

S kakovostno in strukturirano kondicijsko pripravo pod strokovnim vodstvom naših kineziologov, ki imajo dolgoletne izkušnje vam omogočimo izboljšanje gibalnih sposobnosti, ki so značilne za vaš šport. 

KAJ VKLJUČUJEJO PROGRAMI ?

V Blackbox centru se osredotočamo na kondicijsko pripravo, vadbo po poškodbah in preventivo pred poškodbami tako rekreativnih kot profesionalih športnikov.

Program kondicijske priprave se prilagodi posamezniku glede na njegove želje, telesne sposobnosti in šport. Blackbox programi za športnike se začnejo z uvodno analizo telesnih sposobnosti, kjer na podlagi rezultatov sestavimo individulano prilagojen program vadbe, ki temelji na celostnem pristopu. Takšen pristop športniku omogoča izboljšanje telesne zmogljivosti, zmanjšuje tveganja za nastanek poškodb in omogoča dolgoročen ter trajen uspeh.

Treningi potekajo v obliki osebnih (1na1) ali manjših skupinah (do 4).

Program vadbe po poškodbah

Program vadbe po poškodbah se izvaja po operaciji, poškodbi ali kronični bolezni, kjer je ključna natančno vodena in načrtovana rehabilitacija. V tej fazi je ključnega pomena, da vam zagotovimo uspešen povratek v šport in zmanjšamo tveganje za ponovne poškodbe ali bolečine. Naša ekipa kineziologov in fizioterapevtov vam bo omogočila celostno obravnavo, ki je prilagojena vašim individualnim potrebam. Programi se v začetni fazi izvajajo individualno kasneje je možno izvajati programe tudi v manjših skupinah.

Glede na pretekle izkušnje z vadbo po poškodbah, smo razvili unikaten sistem dela, ki v začetni fazi temelji na individualnem pristopu, kjer treningi potekajo 1 na 1. Kasneje pa imajo vadeči opcijo  vodenih treningov v manjši skupini do 4 osebe.

Program preventiva pred poškodbami

Program preventiva pred poškodbami se izvaja kot preventiva pred poškodbami ali bolečinami. Po uvodni analizi in meritvah, ki jih izvedemo za vas sestavimo preventivni program vadbe, ki vam bo omogočil, da zmanjšate možnost za poškodbo in hkrati zmanjšate nesoramzmerja, ki jih imate. Naša ekipa kineziologov in fizioterapevtov na podlagi individualnih testiranj za vas pripravi specifično prilagojen program, ki vam omogoča dolgoročen uspeh.

Program se lahko izvaja individualno (1na1) ali v manjših skupinah (do 4).

ZAKAJ ZAČETI S TRENINGI V BLACKBOX CENTRU ?

CENIK PROGRAMOV ZA ŠPORTNIKE

Naročite se na uvodni posvet

Kontaktne informacije
Delovni čas
Scroll to Top