Blackbox

zgodbe o uspehu

Veliko uspešnost telesnih transformacij dosegamo, saj smo razvili postopek s katerim smo združili vse ključne elemente, ki so potrebni za vašo spremembo!

Zgodbe o uspehu

Larisa

37 let

Larisa je v 15 mesecih treningov v Blackbox studiju popolnoma preoblikovala svojo postavo in izgubila 10kg telesne teže in več kot 60cm telesnih obsegov. Iz popolne začetnice je napredovala v izjemno trenirano posameznico, ki trenutno izvaja izjemno zahtevne in kompleksne treninge po programu 2-krat tedensko. Treningi so jo tako motivirali, da se izobražuje tudi na področju osebne vadbe – opravlja trenersko licenco AFP. Je motivacija celotni ekipi Blackbox, saj je dokaz, da lahko vsak posameznik naredi spremembo v kolikor ima željo in motivacijo.

Mark

25 let

Mark je v 4 mesecih treningov v Blackbox studiju uspešno izgubil 14kg in več kot 50cm telesnih obsegov. Mark treninge obiskuje 3-krat tedenski po specifično prilagojenem programu treningov in prehrane. Odlična motivacija za vse tiste, ki želijo preoblikovati svojo postavo.

Jasmina

29 let

Jasmina je v 60 dneh uspešno izgubila 10kg in več kot 40cm telesnih obsegov. Treningi so potekali 2-krat tedensko po specifično prilagojenem programu treningov in prehrane. Jasmina še vedno redno obiskuje Blackbox studio in skrbi za svoje zdravje, počutje in postavo.

Lea

25 let

Lea je v 4 mesecih uspešno izgubila 10kg telesne teže in več kot 50cm telesnih obsegov. Treningi so potekali 2-krat tedensko po specifično prilagojenem programu treningov in prehrane. Lea še vedno redno obiskuje Blackbox studio in skrbi za svoje zdravje, počutje in postavo.

Rezerviraj termin za brezplačen uvodni posvet!

Kontaktne informacije
Delovni čas
Scroll to Top