Vadba po poškodbah

V Blackbox Studiju pokrivamo tudi celoten proces vadbe po poškodbah. Pred začetkom z vami opravimo krajši razgovor, da pogledamo vaše trenutno zdravstveno stanje in nato pripravimo program s katerim vas bomo pripeljali do življenja brez bolečin.

KAJ JE VADBA PO POŠKODBAH?

V Blackbox Centru smo specializirani za rehabilitacijsko vadbo po poškodbah. Naš strokovni kader fizioterapevtov in kineziologov vas bo vodil skozi proces rehabilitacije, ki se izvaja pod njihovim nadzorom.

Naša specializacija je predvsem v izvajanju vadbe v postakutni kineziološki fazi in pri kroničnih poškodbah mišično-skeletnega izvora. Naša ekipa je usposobljena za obravnavo preobremenitvenih poškodb, kot so bolečina v hrbtu, tendinopatije, artroze ter rehabilitacijo po saniranih poškodbah, kot je povratek po zlomu ali poškodbi sprednje križne vezi.

Navedeni primeri poškodb so zgolj nekaj izmed mnogih, s katerimi se ukvarjamo. Pri Blackbox Centru se osredotočamo na zagotavljanje specializirane vadbe in podpore pri rehabilitaciji, ki je usmerjena v srednjo in pozno fazo okrevanja. Naš cilj je omogočiti vaše celostno okrevanje ter vrnitev k optimalnemu delovanju telesa, ki vam bo omogočilo življenje brez omejitev in doseganje vaših najvišjih telesnih sposobnosti.

  • Pri Blackbox Centru se osredotočamo na zagotavljanje specializirane vadbe in podpore pri rehabilitaciji, ki je usmerjena v srednjo in pozno fazo okrevanja. Naš cilj je omogočiti vaše celostno okrevanje ter vrnitev k optimalnemu delovanju telesa, ki vam bo omogočilo življenje brez omejitev in doseganje vaših najvišjih telesnih sposobnosti.
cilji vadbe po poškodbah blackbox center

Cilji vadbe po poškodbah

ZAKAJ IZBRATI VADBE PO POŠKODBAH?

Vadba po poškodbah pomaga telesu hitreje okrevati. Pravilno načrtovana in izvedena vadba lahko pomaga pri obnovi moči, gibljivosti in vzdržljivosti, kar pospešuje celoten proces okrevanja.

Vsaka poškodba je unikatna, zato je pomembno, da je rehabilitacijski program prilagojen posameznikovim potrebam. Vadba po poškodbah zagotavlja individualni pristop, ki je zasnovan posebno za vaše cilje in stanje.

Vadba po poškodbah je pogosto osredotočena na izboljšanje gibalnih vzorcev in tehnike, kar lahko prepreči ponovitev poškodb. Poleg tega temelji tudi na razumevanju vzrokov vaše prejšnje poškodbe, kar nam omogoča ponuditi preventivne strategije, ki vam bodo pomagale zmanjšati možnost ponovitve poškodbe.

Naš cilj je zagotoviti, da boste pridobili potrebno znanje in veščine, ki vam bodo pomagale zmanjšati možnost ponovitve poškodbe ter ohranjati dolgoročno zdravje in dobro počutje.

Vadba po poškodbah ni samo namenjena okrevanju od poškodbe, ampak je tudi odlična priložnost za izboljšanje splošne telesne kondicije ter ponovno osredotočanje na vaše zdravje in dobro počutje.

Poškodba lahko povzroči negotovost in strah pred ponovno poškodbo. S pomočjo vadbe lahko obnovite samozavest in se počutite bolj udobno med gibanjem telesa.

Med vadbo po poškodbah je izjemno pomembno strokovno vodstvo in nadzor, ki ju zagotavljajo naši izkušeni fizioterapevti in usposobljeni trenerji, vključno s kineziologom. Njihova vloga je ključna, saj lahko poskrbijo, da so vaje pravilno izvedene in prilagojene vašemu napredku.

Naš pristop

V Blackbox Studiu ponujamo celosten pristop k vadbi po poškodbah, ki vključuje analizo gibanja, testiranje mišične moči in gibljivosti ter specialne teste. Pred začetkom sodelovanja z vami opravimo temeljit razgovor, kjer pregledamo vaše trenutno zdravstveno stanje in pridobimo pomembne informacije o vaših ciljih in potrebah. Na podlagi teh informacij pripravimo individualno prilagojen program, ki bo prispeval k vašemu celostnemu okrevanju in omogočil življenje brez bolečin.

Med treningi vas nato strokovno vodimo in podpiramo. Naši izkušeni in usposobljeni strokovnjaki vam bodo pomagali pri pravilni izvedbi vaj ter vam nudili progresijo programa glede na vaš napredek.

Poleg tega izvedemo analizo gibanja, testiranje mišične moči in gibljivosti ter specialne teste, ki nam pomagajo pridobiti podrobnejše informacije o vašem telesnem stanju. To nam omogoča bolj natančno oblikovanje rehabilitacijskega protokola, ki bo ciljal na izboljšanje telesne priprave in odpravljanje vaših deficitov.

Naš cilj je zagotoviti varno, učinkovito in prilagojeno vadbo, ki vam bo pomagala pri okrevanju, krepitvi telesa in povrnitvi funkcionalnosti na nivo pred poškodbo. Z našim celostnim pristopom boste pridobili potrebno strokovno vodstvo, znanje in podporo za dosego vaših ciljev v procesu rehabilitacije.

Vadbe po poškodbah pristop blackbox center
Naročite se na uvodni posvet
Kontaktne informacije
Delovni čas
Scroll to Top